Synlig i søkemotorer

Hjem/Tjenester/Synlig i søkemotorer

Synlig i søkemotorer

SEO står for Søkemotor Optimalisering. Dette er svært viktig hvis du ønsker at din nettside skal komme blant de første når noe noen søker på f.eks. Google.

Du som driver firma har sikkert blitt oppringt av flere som tilbyr slike tjenester. Men ikke la deg lure. Ingen kan garantere at de kan få din side langt opp på Google. Heller ikke jeg kan gi deg noen garanti for å komme øverste hos Google, men med over 20 års erfaring så har jeg lært noen knep som kan være med å bidra til at din nettside kommer lengre opp og på sikt også helt øverst.

For å bli synlig i Google må man gå frem på riktig måte. Mange nettsider har et godt design, men få mennesker finner siden. Man kan kjøpe trafikk til siden med betalt annonsering, men på lang sikt er det smart å ha en strategi for å bli synlig for brukerne i organisk søk.

Hensikten med søkemotoroptimalisering er å forbedre kvaliteten på nettsiden sett med Googles øyne. Dersom Google ser at nettsiden er av høy kvalitet, og samtidig er en autoritet innen sitt fagfelt vil siden rangere høyt i søkeresultatene. Når nettsiden rangerer høyt i søkeresultatene har den høyere synlighet for potensielle kunder.

For at nettsiden din skal synes i Google må den fremstå som en av de beste i sin bransje. Hvordan kan du vise Google at din nettside er verdt å vises i søkeresultatene? Da må nettsiden fange brukerens oppmerksomhet samtidig som den arver autoritet fra mange andre nettsteder i bransjen.

For å oppnå dette starter jeg med å lage en oversikt over nettsidens innhold. Blir riktig budskap formidlet? Du kan være trygg på at over 20 års erfaring hjelper med å finne optimal måte å strukturere og formulere innholdet på nettsiden din. I enkelte tilfeller kan enkle justeringer bidra til enorme resultater. Det å vite hvilke endringer som må til er ikke noe man kan lese seg frem til. Det kreves inngående kunnskap om blant annet brukeradferd, webutvikling, søkemotorer, kommunikasjon og tekstforfatting – noe jeg har tilegnet meg etter over 20 år i bransjen.

Med inngående forståelse av markedet satt sammen med en effektiv strategi vil nettsiden oppleve en naturlig vekst av besøkende over tid.

La meg sørge for at siden din er brukervennlig og teknisk solid. Du vil da få besøkende som ikke forlater nettsiden umiddelbart!

By | 2017-01-24T22:45:17+00:00 januar 24th, 2017|Tjenester|0 kommentarer